Dejana Jelić Zelenbaba

Dejana Jelić ZelenbabaUkupno članaka: 1

Ukupno pregleda: 319

Dejana Jelić Zelenbaba

Rođena u Slavonskom Brodu 1987. godine. Studij psihologije završavam na Hrvatskim studijima u Zagrebu, a svoju profesionalnu karijeru započinjem u poznatom privatnom dječjem vrtiću ČIGRA u Zagrebu. Danas i dalje radim kao stručni suradnik psiholog DV Čigra.

Iza mene su završene edukacije iz područja rada s darovitom djecom, djecom s teškoćama u razvoju, primjeni NTC metode učenja te Baby Signs i CAP programa. Objavila sam izvorni znanstveni rad 2016. god. na međunarodnom stručno-znanstvenom skupu u Medulinu, a trenutno sam u edukaciji za MARTE MEO praktičara.

U svom profesionalnom radu uočavam brojne izazove s kojima se danas suočavaju roditelji pogotovo u kontekstu suvremenog digitalnog društva. Tako će se truditi svojim tekstovima pomiriti novo sa starim i pokušati ukazati na sve vrline koje nam tehnologija može donijeti u kontekstu odgoja djece predškolske dobi.

S druge strane, želim podsjetiti na važnost i moć nekih „starih“ i neopravdano zaboravljenih te najviše prirodnih trendova u odgoju koji nam danas nedostaju.

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i sl. Također koristimo i Google Analytics, koji sam, kao i mnoge druge stranice - koriste kolačiće.
Za više informacija pogledajte dokumente iz EU direktive za e-Privacy.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće