Dejana Jelić Zelenbaba

Dejana Jelić ZelenbabaUkupno članaka: 4

Ukupno pregleda: 6716

Dejana Jelić Zelenbaba

Rođena u Slavonskom Brodu 1987. godine. Studij psihologije završavam na Hrvatskim studijima u Zagrebu, a svoju profesionalnu karijeru započinjem u poznatom privatnom dječjem vrtiću ČIGRA u Zagrebu. Danas i dalje radim kao stručni suradnik psiholog DV Čigra.

Iza mene su završene edukacije iz područja rada s darovitom djecom, djecom s teškoćama u razvoju, primjeni NTC metode učenja te Baby Signs i CAP programa. Objavila sam izvorni znanstveni rad 2016. god. na međunarodnom stručno-znanstvenom skupu u Medulinu, a trenutno sam u edukaciji za MARTE MEO praktičara.

U svom profesionalnom radu uočavam brojne izazove s kojima se danas suočavaju roditelji pogotovo u kontekstu suvremenog digitalnog društva. Tako će se truditi svojim tekstovima pomiriti novo sa starim i pokušati ukazati na sve vrline koje nam tehnologija može donijeti u kontekstu odgoja djece predškolske dobi.

S druge strane, želim podsjetiti na važnost i moć nekih „starih“ i neopravdano zaboravljenih te najviše prirodnih trendova u odgoju koji nam danas nedostaju.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće