Eva Brlek

Eva Brlek

mag.edukacijske rehabilitacije

Ukupno članaka: 12

Ukupno pregleda: 5589

Eva Brlek

mag.edukacijske rehabilitacije

Eva Brlek, rođena je 07.08.1984. u Varaždinu. Osnovnu školu i gimnaziju pohađala je također u Varaždinu. Magistrirala je edukacijsku rehabilitaciju na Edukacijsko rehabilitacijski fakultetu u Zagrebu 2008. godine. Tijekom studija surađuje na brojnim projektima u organizaciji Plavog telefona i udruge Ambidexter, kojima je cilj integrirati djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom u lokalnu zajednicu. Nakon fakulteta pohađa četverogodišnju poslijediplomsku edukaciju iz realitetne psihoterapije u organizaciji William Glasser instituta iz Los Angelesa i Inštituta za Realitetnu terapiju u Kranju. Završila je mnoštvo dodatnih tečaja iz dječjeg razvoja, te terapijskih postupaka koji doprinose razvoju sposobnosti, znanja, i interesa kod djeteta, poput primjene kreativnih tehnika u radu s djecom, poticanje senzorne integracije kod djece s teškoćama u razvoju, upravljanje bijesom, Marte meo prirodna potpora razvoju, ABA program-cjelovit pristup razvoju komunikacije i govora, edukacija iz ranog psihomotoričkog razvoja i mnogi drugi seminari i kongresi kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Sudjelovala je u dvogodišnjoj edukaciji Razvojno integrativna supervizija u odgoju i obrazovanju. Vodi seminare i radionice za odgojitelje, učitelje, i roditelje iz područja edukacijske rehabilitacije i psihoterapijskog savjetovanja. Članica je Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora, Saveza edukacijskih rehabilitatora, Europske asocijacije za psihoterapiju, te Instituta za realitetnu terapiju.

Vlasnica je i direktorica kabineta Nueva, koji je prvi kabinet na području Varaždinske županije koji nudi usluge razvojne procjene, edukacijsko rehabilitacijsku podršku, te psihoterapijsko savjetovanje. Kabinet Nueva pruža podršku te nudi odgovore na sva pitanja vezana za rast i razvoj djeteta, te educira roditelje i stručnjake vezano za različite teme iz područja djetetova razvoja poput percepcije, motorike, kognicije, emocija i socijalnih interakcija. Pomoću metoda i postupaka iz rane intervencije, a zahvaljujući ranom prepoznavanju razvojnih odstupanja, moguće je spriječiti nastanak ili rehabilitirati postojeće sposobnosti, znanja i vještine djeteta, u cilju sprečavanja većih teškoća u razvoju.

Nueva j.d.o.o. za savjetovanje i usluge
J.E.Tomića 5, 42 000 Varaždin
Kontakt: 098/ 1911-566
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i sl. Također koristimo i Google Analytics, koji sam, kao i mnoge druge stranice - koriste kolačiće.
Za više informacija pogledajte dokumente iz EU direktive za e-Privacy.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće