Tihana Kunštek

Tihana Kunštek

Tihana Kunštek

Rođena sam u Zagrebu 1969. godine. Danas sam majka 3 dječaka, dvojice već odraslih i jednog sasvim malenog. Na nebu imam djevojčicu Lauru i još dva mala anđela.

Vrlo rano sam naučila čitati i veliki sam ljubitelj dobre knjige, a u srpnju 2013. godine sam objavila roman Rekvijem za Lauru. Kolumnistica sam dva portala za žene. Također, suosnivačica sam humanitarne udruge FB humanitarci Zagreb i u slobodno vrijeme se bavim humanitarnim radom. Godine 2014. sam proglašena Dobrotvorkom godine u organizaciji Zaklade Zamah. Iste godine sam pokrenula Male škole volonterstva za osnovnoškolce i srednjoškolce, te ih često održavam po školama grada Zagreba.

Osobnog sam mišljenja da filantropiju i humanost treba razvijati od najranijeg djetinjstva i da je to baza kvalitetnog življenja. Od 2009. – 2012. sam obnašala dužnost predsjednice Udruge osoba sa problemom neplodnosti BETA. I dalje se zalažem za prava neplodnih parova i senzibilizaciju javnosti o tom velikom problemu današnjice. Vesela sam i vedra osoba i svojim pisanjem želim drugima prenijeti svoje životno iskustvo, razne anegdote i sve one male životne stvari, koje ljude čine boljima.

Voljela bi da ljudi budu opušteniji u svemu što rade i da se više oslanjaju na svoje osjećaje i instinkte, a manje na pritisak okoline.

http://blog.dnevnik.hr/zalauru/
http://sretnamama.hr/category/kolumne/tihana-kunstek/

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće