Udruga za ranu intervenciju Varaždinske županije

Udruga za ranu intervenciju Varaždinske županijeUkupno članaka: 22

Ukupno pregleda: 93516

Udruga za ranu intervenciju Varaždinske županije

Udruga za ranu intervenciju Varaždinske županije djeluje od 2009. godine te broji 130 članova. Okupljamo subjekte rane intervencije kao i njihove obitelji. Udruga je namijenjena djeci s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima, njihovim roditeljima i obitelji, ali i odgojiteljima i učiteljima te svima koji trebaju stručnu podršku.

Naši su članovi i polaznici terapija djeca s autizmom, PSA, ADHD-om, teškoćama u učenju, artikulacijskim teškoćama, sindromom Down, motoričkim oštećenjima, teškoćama senzorne integracije..Radimo savjetovanja, procjenu i dijagnostiku te provodimo individualne ili grupne edukacijsko rehabilitacijske te logopedske tretmane.

Također pružamo timsku podršku u vrtićima i školama. Naš stručni tim sastoji se od edukacijskih rehabilitatora i logopeda koji se stalno dodatno educiraju, pa tako u terapijskom radu slijedimo principe senzorne integracije, edukacijske kineziologije, ABA pristupa, oralno – motoričke terapije, Handle pristupa, MNRI integracije refleksa, Floortime pristupa, Neurofeedback terapije.... U suradnji sa Varaždinskom županijom već tradicionalno održavamo edukacije i redionice za odgojitelje te roditelje. Tako su iza nas neki od sljedećih projekata : „U vrtiću sretni“, „I mi smo sretna obitelj“, „Volim vrtić – vrtić voli mene“, „Pouči me – nauči me“ , „Kava za mamu“ i drugi.

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

letak udruga 1 profil

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće