Dobrodošli na novi Dinamikom portal

Čet, 6.4.2017.

Cijenjeni individualci i udruge, pokretači svjesnosti o nepresušnim potencijalima te obrtnici i tvrtke, startao je novi web portal Dinamikom koji je došao kao logičan nastavak razvoja socijalnog aspekta povezivanja te razmjene sadržaja, informacija i obavijesti u segmentu predškolskog i školskog rada s djecom, roditeljstva i obiteljskog života. Postanite naš stručni suradnik ili prezentirajte svoje proizvode i usluge u originalnom Dinamikom on-line katalogu. Roditelji i djelatnici dječjih ustanova te svi posjetitelji moći će svakodnevno pratiti odabrane teme i autorske članke naših stručnih suradnika.

Web portal od sada je ulazna točka za sve korisnike aplikacije
e-oglasna ploča

Od 1. travnja 2017. godine u Dinamikom aplikaciju e-oglasne ploče vašeg dječjeg vrtića ulazit ćete putem portala www.dinamikom.eu. Za pristup možete i dalje koristiti web adresu www.vrtic.hr ili novu web adresu www.dinamikom.eu. Forma za upis korisničkog imena i lozinke pojavljuje se na pritisak gumba „ULAZ“ u desnom gornjem uglu portala ili ako korisite mobitel, u vrhu vašeg mobilnog ekrana. Sve ostalo jednako je kao i do sada :)

Iskoristite 6 mjeseci besplatnog oglašavanja

Dinamikom nudi svim zainteresiranim obrtima, tvrtkama i djelatnostima da na jedinstven način prezentiraju u originalno osmišljenom Dinamikom katalogu svoje proizvode i usluge. Iskoristite 6 MJESECI BESPLATNOG OGLAŠAVANJA NA DINAMIKOM WEB PORTALU za paket: profilna stranica + 3 proizvoda/usluge + sponzorski članak.

Promotivnu ponudu preuzmite: ovdje

Prezentirajte iskustva i ideje kroz autorske članke

Uz teme iz raznih područja vezanih za djelokrug projekta Dinamikom, svi vi koji osjećate da vaša iskustva i znanja te kreativne vizije mogu biti drugima životna inspiracija, možete u dogovoru s Dinamikom uredništvom pokrenuti vlastiti blog i prezentirati svoj rad i društveno djelovanje.

Vaš Dinamikom tim

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće