Kreativna kućica by Ivana
Autor: Kreativna kućica by Ivana

Kreativna kućica by Ivana

Uto, 28.3.2017.

S veseljem Vam želimo predstaviti našu kreativnu i maštovitu Ivanu. Ivana nije samo "Odgojitelj predškolske djece" zaposlena u dječjem vrtiću. Ona je kreativka koja je svoje slobodno vrijeme posvetila kreativnom radu (crtanju,slikanju,izradi čestitki,uređenju doma-vrta,oslikavanju zidova,šivanju odjeće i aplikacija na odjeći,šivanju torbi te izradi ukrasa od raznih materijala, i sl).

Niz godina bila je jedan od voditelja "Dječjih likovnih kreativnih radionica",čime se i sada povremeno bavi. Svojim kreativnim radovima na raznim kreativnim natječajima osvojila je brojne nagrade kako na nivou ustanove u kojoj radi tako i privatno. Mašta i kreativnost ju pokreću i ispunjavaju.

Kreativne radionice koje će predstavljati namijenjene su svim dobnim skupinama

Podrazumjeva se da mlađoj djeci uvijek ponudimo jedostavniju,primjereniju radionicu nego starijoj djeci. Sve opet ovisi o sposobnostima, mogućnostima i interesu samog djeteta.Ponekad mlađa djeca naprave bolje neki složeniji zadatak od one puno starije.

Uvijek se naglašava da dječji rad bude SAMO DJEČJI - ORGINALAN

Djeca predškolci bi u pravilu sve trebala raditi sami dok onima malo mlađima nije loše malo pomoći ukoliko im nešto ne ide. Često puta djeca imaju jaku želje nešto napraviti, al im to nikako ne ide, pa budu tužni zbog toga te često puta odustaju od aktivnosti i gube interes za buduće aktivnosti misleći kako oni to ne mogu, ne znaju - tada roditelj može uskočiti i pomoći (npr. roditelji oblikuju pčelicu od papira, izrežu je - dječica je ukrase, obojaju onako kako mogu, znaju, bitno ih je uključiti u aktivnost i POHVALITI -- to ih čini beskrajno sretnima. Svaki rad će bit lijep i zanimljiv na svoj način. I najmanju dječicu možemo uključiti u radionice uz pomoć roditelja.

Svaka pomoć i suradnja djecu raduje, motivira, ohrabruje

Tada oni daju sve od sebe da to što rade naprave dobro, s voljom i ljubavlju. Uz takav poticaj, u aktivnostima i radionicama djeca se znaju zadržati i više od sat vremena, žele to isto raditi i sutra ili pak nastave to isto raditi kod kući sami nakon vrtića - budu ponosni na svoj uspijeh . Takvom vrstom pomoći kojom pogurate dijete dalje često puta otkrijete i velikog kreativca kojem je trebalo samo ono malo da bi otkrili sve njegove kreativne vrline.

Pod nazivom "Kreativna kućica by Ivana" naša draga suradnica će Vam pokazati kako i Vi možete sudjelovati u kreativnom stvaralaštvu vašeg djeteta i možda vam dati neke ideje da više kvalitetnog vremena provedete u međusobnoj interakciji a možda probudite i kreativca u sebi i svojim malenima. Jako se veselimo svim lijepim stvarima i želimo vam ugodno druženje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće