Hvala!

Čet, 9.5.2019.

Nedugo je izašla moja prva slikovnica. U toj silnoj euforiji zatrpana čestitkama, lijepim željama, upitima o samoj slikovnici i njenom nastanku, pozitivnim komentarima, posebnu sam pažnju nastojala dati zahvalama svima koji su vjerovali u mene da ću tu svoju dugogodišnju želju privesti kraju i bez čije pomoći to mi nikako ne bi uspjelo.

Naravno, to je na prvom mjestu moja obitelj. Bez moja dva mala anđela ne bi bilo ideje. Bez njih ne bih pomislila da se okušam u nečem novom, naizgled tako jednostavnom, a opet zahtjevnom projektu. Bez njihove želje da vide maminu slikovnicu, možda ne bih bila toliko ustrajna i suprug me ne bi trebao ohrabrujući uvjeravati da će na kraju sve biti u redu, baš kao što je i bilo. Neizmjerno sam im zahvalna na riječima podrške i strpljenju i što su sve troje moja vječna inspiracija.

U svojim zahvalama, pokušala sam nikoga ne izostaviti, a među onima kojima nikada ne možemo previše puta reći hvala, naravno su roditelji. Odlučila sam se za posvetu pisanu baš za njih, nastojeći u par redaka sročiti ono najvažnije pokazujući im svoju neizmjernu zahvalnosti i ljubav. Iako je to bila vrlo posebna posveta, zahvalila sam im jednostavnim, iskrenim riječima. Baš onako kako i zahvale trebaju biti.

rasplesane boje
Foto: Jelena Sekovanić

"Naučili ste me da učim na svojim greškama.
Naučili ste me da budem poštena, marljiva, vrijedna.
Naučili ste me da olako ne odustajem,
da sve što radim, radim s ljubavlju i da budem sretna.
Ni najveće riječi opisati ne mogu
zahvalnost i ljubav što osjećam za vas dvoje.
Hvala za podršku i pomoć u svemu,
hvala vam uz "Rasplesane boje".

I tek što sam završila zadnji redak, shvatila sam koliko su mi bogatstvo roditelji poklonili i s koliko ljubavi su sve naučeno utkali u me. Shvatila sam koliko još vrijednosti moram prenijeti na svoju djecu i kako je još puno toga što ćemo učeći jedni od drugih naučiti. Zahvalna sam na svima njima, na svakom njihovom danu u mom životu, na svemu što smo prošli i što nas još za proći čeka, na svemu što smo bili, što jesmo i što ćemo biti.

Zahvalna sam na svima vama, što mi čitajući moja djela pomažete spajati stvaralačke niti.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće