Ekipa za računala
Foto: Alpha-M računala / SPONZORIRANI ČLANAK

Ekipa za računala

Uto, 28.3.2017.

ALPHA-M računala počela su s radom 11.11.2003. na adresi Meštrovićeva 4/II Varaždin. U 30 kvadrata stana na 2. katu poslovali smo uspješno 3 godine. Krajem 2006. godine preselili smo u novi prostor u Križanićevoj 25 - Varaždin. Moderan je to i prostran prostor sa vlastitim velikim i moderno uređenim parkingom, pravim servisom i najvažnije od svega ugodnim ambijentom za naše kupce. Zaposleno nas je šestero.

Prioritet nam je zadovoljstvo naših kupaca kojima nudimo 100% garanciju te sve eventualne probleme rješavamo u najbržem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo

Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Na sva pitanja dajemo odgovore u najkraćem roku te ponude i savjete dajemo bez obveze na kupovinu.

Cijene i karakteristike računala prilagođavamo Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Nudimo besplatnu dostavu, montažu i konfiguraciju ALPHA-M računala te prijenosnih računala. Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak stavljamo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa. Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i najoptimalnije opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima.

Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove

Dajemo savjete za legalizaciju programa. U našem servisu u najbržem mogućem roku te po najpovoljnijim cijenama rješavamo Vas svih briga vezanih uz Vaša računala. Uklanjamo viruse i nametnike, rješavamo probleme s operativnim sustavima te spašavamo podatke zabunom obrisane ili nestale uslijed programskih grešaka. Dijagnoza stanja računala je besplatna.

Sve probleme rješavamo i na terenu. Uredili smo veliki i moderani servis.

Naš slogan i moto: Mi brinemo za Vaša računala!

Posebno se ponosimo našim sponzorstvima. Uvijek smo otvoreni za nove ideje i projekte. Podržat ćemo ih u skladu s našim mogućnostima.

www.pomojojmjeri.com

Sve dobro želi vam Ekipa ALPHA-M :-)

Autor članka: Matija Kraljić

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće