Drvene terase
Foto: Mitas Mobilisis d.o.o./ SPONZORIRANI ČLANAK

Drvene terase

Sri, 29.3.2017.

Unutarnje i vanjsko opremanje

Drvene terase su vodeća hrvatska tvrtka za sve vrste vanjskih terasa. Posluje već 15 godina unutar kojih je odrađeno više od 300 projekata diljem Hrvatske. Široka ponuda pokriva sve vrste drveta, kompozitne obloge, te gotove decking ploče. Na taj način moguće je opremiti terase restorana, sunčališta, balkone i šetnice.

Tim

Snagu naše firme čine ljudi. Zapošljavamo stručni tim stolara s kojima pokrivamo čitavu Hrvatsku. Sa svojim alatom, radionicom i vozilima brzi smo i fleksibilni. Uz to, radimo i sa svim ostalim materijalima za terase koji se mogu pronaći na tržištu.

Twinson kompozit

Poznati materijal belgijskog proizvođača Inoutic, koji dolazi u nekoliko boja s 10 godišnjom garancijom. Koristi se za sunčališta i restorane, te spada u premium segment.

Sibirski Ariš

Jedan od najboljih odnosa cijene i kvalitete. Ariš je odlično drvo koje se lako montira i još lakše održava. Žute je boje, koja će s vremenom poprimiti sivu patinu. Također se koristi i kao čvrsta podkonstrukcija.

Heveatech

Radi se o prirodnom drvetu koje je lamelirano i tonirano UV zaštitnom bojom. U odnosu na egzote, Heveatech neće promijeniti boju na suncu, već će godinama ostati svjež. Ovaj odličan proizvod po svojim karakteristikama parira i najskupljoj birmanskoj tikovini.

Ploče od Termo Jasena

Odlično tehničko rješenje za lođe, balkone i površine koje se trebaju demontirati. Kvalitetna drvena obloga i čvrsta plastična podkonstrukcija osiguravaju dugovječnost. Čak i ako pređete automobilom preko njih, ništa im se neće dogoditi.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće