Proljetni festival cvijeća u Crikvenici

Pet, 31.3.2017.

Dolaskom proljeća stigli su i topliji dani, a sunce mami na sve duži boravak na otvorenom. Priroda nas, kao i svake godine, zadivljuje svojom prekrasnom igrom boja, zvukova i mirisa. Jedan je od najljepših proljetnih pratitelja svakako cvijeće pa mnogi već duže vrijeme s radošću i posebnom pažnjom uređuju svoje vrtove i okućnice. Centar Crikvenice će ovih dana također poprimiti vedro ruho, jer će se od 30. ožujka pa do 2. travnja 2017. održavati proljetni, 17. po redu Festival cvijeća.

Festival cvijeca Crikvenica

Posjetitelji će uživati u opuštenoj šetnji i biranju novih ljubimaca za svoj dom, a očekuje ih raznovrsna prodajna izložba cvijeća, sadnica i vrtnog programa. Posebno će mjesto na trgu pripasti prigodno uređenoj bonsai maslini te panelima na kojima će biti izloženi likovni radovi naših najmlađih kreativaca, djece iz vrtića i osnovnih škola.

U subotu, 1. travnja će sajam dobiti i glazbenu kulisu, jer od 9:30 h na crikveničkome trgu počinje svirati Trio Crikvenica. Izlagači će, kao i svaki put, rado pomoći svojim savjetima prilikom odabira biljaka, a u 11 h kreće i zanimljiva edukacija i prezentacija aranžiranja, organizirana u suradnji s Graditeljskom školom za industriju i obrt Rijeka.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati.

Organizator 17. Festivala cvijeća je "Alpe-Adria-Expo" d.o.o., suorganizator TZG Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i "Eko-Murvica" d.o.o. Posjetite proljetni Festival cvijeća u Crikvenici, uživajte u ugodnom ambijentu i razveselite sebe i svoje najmilije mirisnim i oku ugodnim poklonom!

Kontakt osoba:
Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel: 099 315 9551

Festival cvijeca Crikvenica

Fotografije: TZG Crikvenice

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće