RWE omogućuje jeftiniju struju i plin te manju potrošnju energenata
Foto: RWE Energija d.o.o. / SPONZORIRANI ČLANAK
Kategorija Vijesti

843 puta

RWE omogućuje jeftiniju struju i plin te manju potrošnju energenata

Sri, 5.4.2017.

Ako želite na jednom mjestu dobiti jeftiniju struju i plin, uslugu majstora za hitne intervencije i besplatne savjete kako uštedjeti na potrošnji energenata i kako zaštititi vaš dom od neželjenih posljedica, poput curenja plina ili požara, RWE je prava adresa za vas. Drugi je to najveći opskrbljivač električnom energijom i jedan od vodećih opskrbljivača plinom u Hrvatskoj. S RWE-om možete ostvariti pet posto jeftiniji plin i do 12 posto jeftiniju struju, ovisno o odabranom proizvodu, što je značajna ušteda za kućanstva. RWE je jedina tvrtka u Hrvatskoj koja pruža jedinstvenu uslugu opskrbe plinom i strujom svim kategorijama kupaca, a trenutno u Hrvatskoj opskrbljuje oko 110 tisuća kupaca strujom i više od 5000 kupaca plinom.

RWE Savjetnik za uštede

Osim struje, plina i drugih usluga, RWE svojim korisnicima nudi i mogućnost besplatnog savjetovanje za postizanje ušteda u kućanstvu. Kako bi korisnici kućni budžet imali pod kontrolom, trebaju razmišljati o načinima kako mogu smanjiti potrošnju energenata. RWE savjetnici prilikom posjeta kućanstvu naprave uvid u potrošnju struje, vode i plina i na temelju generiranog izvještaja savjetuju kako se dugoročno mogu smanjiti troškove energenata u kućanstvu. RWE savjetnik rado će vam predložiti i savjete koje možete svakodnevno primijeniti i tako zaštititi vaše ukućane od opasnosti kao što su požar ili curenje plina.

Posebna pogodnost: mjesec dana besplatne struje!

Besplatno RWE savjetovanje za uštedu poklanjamo i vašim prijateljima i rodbini. Ako budete zadovoljni uslugama našeg savjetnika za uštede, preporučite nas prijateljima i obitelji, a za svaku realiziranu preporuku RWE vas nagrađuje s mjesec dana besplatne struje. Ako na temelju vaše preporuke ostvarimo 12 novih korisnika u jednoj godini, u toj godini bit ćete u potpunosti oslobođeni plaćanja struje!

Za više informacija i za dogovaranje posjeta RWE savjetnika za uštede vašem kućanstvu, nazovite RWE Službu za korisnike na besplatan broj telefona 0800 8777, odnosno posjetite web stranicu www.rwe.hr.

RWE... jer svaka kuna se računa!

RWE omogućuje jeftiniju struju i plin te manju potrošnju energenata

Foto: RWE Energija d.o.o. 

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće