21. Cest is d'Best - Zagreb na "ulici"

Sri, 3.5.2017.

Zagrebačke ulice i trgovi će od 31. svibnja do 4. lipnja biti bogatiji za još jedan, 21. po redu, međunarodni, multimedijalni, ulični festival Cest is d'Best!

Svi oni koji vole dobru energiju, polet i zdrav smijeh moći će uživati uz stotine izvođača sa svih strana svijet. Pet dana ispunjenih performerskim, glazbenim, dramskim, dječjim, likovnim, sportskim i drugim događanjima. Festival će tako ponovno izbrisati granice između etabliranih oblika kulture i „alternative“ te zbližiti sve generacije građana kroz program u kojemu baš svi mogu sudjelovati.

Hippy pokret ove godine obilježava 50 godina i jedan je od najznačajnijih glazbenih i kulturoloških pokreta koji se 60-ih godina prošlog stoljeća iz Amerike proširio i diljem Europe. Za trajanja festivala kroz različite će se likovne akcije i instalacije prenositi poruke Hippy pokreta; ZA ljubav, ZA mir, NE ratovima i druge, dok će se 3. lipnja na Cvjetnom trgu tim povodom izvoditi pjesme iz kultnog mjuzikla Kosa.

Ako ste planirali to vrijeme biti u Zagrebu ili ga posjetiti imati ćete bogati sadržaj. Više možete pronaći na ovom linku.

Izvor: TZ Grada Zagreba

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće