Crikvenica 4 Pets - odgođena!

Pet, 15.9.2017.

Obavještavamo vas da se, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, nažalost odgađa manifestacija "Crikvenica 4 Pets", koja se trebala održati 16. i 17. rujna 2017. Novi je termin održavanja 30. rujna - 1. listopada 2017.

Zabava, zabava i samo zabava! I tako puna dva dana. Vikend sredinom rujna rezerviran je za kućne ljubimce, koji će sa svojim najboljim prijateljima uživati i ludo se zabaviti - a gdje drugdje nego u Crikvenici, jednoj od najomiljenijih pet friendly destinacija u Hrvatskoj.

Naime, 16. i 17. rujna 2017. će se u Crikvenici održavati nova manifestacija, čije je ime "Crikvenica 4 Pets", a posvećena je, naravno, kućnim ljubimcima. Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti, i to čak na dvjema lokacijama: u centru Crikvenice i na Plaži za pse "Podvorska" u Crikvenici, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i odmarali vlasnici i njihovi psi iz brojnih zemalja.

crikvenica 4 pets

Program obuhvaća zanimljive sadržaje:

  • od sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce
  • karnevala kućnih ljubimaca
  • cooking showa u sklopu kojega će se pripremati slastice za kućne ljubimce
  • do BIKE & VAU maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima.

"Crikvenica 4 Pets" nije samo zabavna, već i edukativna manifestacija, čiji je cilj potaknuti ljubav prema životinjama od malih nogu, ali i naučiti naše najmlađe da budu brižni, pažljivi i odgovorni.

Zato će se u sklopu programa održati i nekoliko tematskih događanja namijenjenih djeci, kao što su likovna radionica i predstava o kućnim ljubimcima: "Pazi, mazi, voli".

U centru grada će u nedjelju poslijepodne biti izložba kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacija njihovih vještina, potom će Malinois klub "Kvarner" prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa. U nedjelju će od jutarnjih sati biti opušteno i na Plaži za pse "Podvorska", gdje od 11 h kreće veseli Frisbee Beach Party.

crikvenica 4 pets

Oba će dana zabavni program u centru Crikvenice voditi Barbara Udovičić i Davor Jurkotić, a osim svirke uživo, za glazbu će se pobrinuti i DJ Boris.

Kako postati dio premijernoga "Crikvenica 4 Pets"? Zainteresirani za sudjelovanje u sadržajima ove dinamične manifestacije (karneval ljubimaca i vlasnika, izložba ljubimaca i Bike & Vau maraton) mogu se prijaviti online, i to na sljedećem linku: rivieracrikvenica.com/crikvenica/crikvenica-4-pets ili u Info centrima TZG Crikvenice, i to najkasnije jedan sat prije događanja.

crikvenica 4 pets

Čekamo vas 16. i 17. rujna na "Crikvenica 4 Pets" u Crikvenici! Znak raspoznavanja će biti duuuugo mahanje repom, a lokaciju ćete "skužiti" i po velikom broju veselih njuški!

Cjelokupni program manifestacije "Crikvenica 4 Pets" možete promaći na letku u privitku.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Glavni sponzor: HOP d.o.o.
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica

Kontakt osoba:
Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel: 099 315 9551

Izvor i fotografije: TZG Crikvenice

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i sl. Također koristimo i Google Analytics, koji sam, kao i mnoge druge stranice - koriste kolačiće.
Za više informacija pogledajte dokumente iz EU direktive za e-Privacy.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće