Radionice u Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije

Uto, 3.10.2017.

• PROJEKT “KAVA ZA MAMU”

I ove godine, već tradicionalno, organiziramo igraonicu za naše članove, pod stručnim vodstvom stručnjaka edukacijsko rehabilitacijskog profila te volontera iz Prve gimnazije. Vrijeme održavanja je srijedom ili petkom (po dogovoru) od 16:00 do 17:30, kako bi roditelji mogli obaviti svakodnevne obaveze ili jednostavno uzeti trenutak za sebe. Igraonice su za naše članove besplatne.

• RADIONICE ZA RAZVOJ PREDŠKOLSKIH VJEŠTINA

Radionice su namijenjene djeci predškolske dobi i djeci kojoj je odgođen upis u školu, a cilj radionica je razvoj predškolskih vještina i socijalne kompetencije, kako bi se djeci omogućilo uspješno uključivanje u školski sustav. Radionice se održavaju srijedom, od 16:00-17:30, a za polaznike su besplatne jer su sredstva prikupljena putem projekta tvrtke Metro Cash&Carry. Radionice vodi Ivana Sopek, mag.rehab.educ.

• SENZO-MOTORIČKE RADIONICE ZA RODITELJE I DJECU NIŽE KRONOLOŠKE DOBI

Na radionicama, koje su namijenjene djeci i roditeljima, roditelji će naučiti vježbe i ideje za senzo-motorički razvoj djeteta, koje kasnije mogu primijeniti u radu kod kuće. Radionice su prilagođene djeci koja pasivno sudjeluju u vježbama, te su namijenjene i djeci s većim i višestrukim teškoćama. Radionice se provode ponedjeljkom 16:00-17:00, a vode Darija Kulfa, mag.rehab.educ., i Mateja Svetec, mag.rehab.educ.. Cijena radionica iznosi 300 HRK mjesečno.

• RADIONICE ZA DJECU S ADHD-om

Radionice su namijenjene djeci s ADHD-om, s ciljem razvijanja pažnje i koncentracije, psihomotoričkih sposobnosti te vještina školskog učenja. Provode se četvrtkom 16:00-17:30, a vodi ih Emina Kovačić, mag.rehab.educ. Cijena radionica iznosi 250 HRK mjesečno.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela: 098/161-9917 (Emina Kovačić, predsjednica Udruge).

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće