Podizanje kvalitete Dječjeg vrtića "Zeko", Varaždin
Foto: Dječji vrtić Zeko, Varaždin

Podizanje kvalitete Dječjeg vrtića "Zeko", Varaždin

Pet, 9.2.2018.

Odgojiteljica Spomenka Rožić iz Dječjeg vrtića "Zeko" iz Varaždina je od 31. siječnja do 2. veljače 2018. g. boravila u švedskom glavnom gradu Stockholmu na aktivnosti transnacionalne suradnje (Transnational Cooperation Activities - TCA) Erasmus+ programa pod nazivom "Quality in Early Childhood Education and Care".

Riječ je o konferenciji u kojoj je sudjelovalo sedamdesetak odgojno-obrazovnih djelatnika iz devetnaest europskih zemalja. Cilj TCA aktivnosti je putem međunarodnih aktivnosti (treninga, seminara, studijskih posjeta) pružanje potpore kvaliteti pripreme i provedbe projekata u odgojno obrazovnim ustanovama.

Spomenka se na konferenciji upoznala sa švedskim predškolskim kurikulumom, jednim od najkvalitetnijih u Europi, stekla mnogo praktičnog znanja kroz primjere dobrih praksi te je trenutno u pripremi za novi međunarodni projekt (tzv. KA2) s kolegama iz Švedske, Njemačke i Mađarske.

Puna entuzijazma, veselja, novih ideja i želje za kvalitetnijim i naprednijim kurikulumom, Spomenka kreće dalje u odgoju naše djece. Ovaj je seminar sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

podizanje kvalitete vrtica zeko
Izvor i foto: Dječji vrtić Zeko, Varaždin

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i sl. Također koristimo i Google Analytics, koji sam, kao i mnoge druge stranice - koriste kolačiće.
Za više informacija pogledajte dokumente iz EU direktive za e-Privacy.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće