Valentinovo pod zvijezdama
Foto: Tehnički muzej Nikola Tesla, Zagreb

Valentinovo pod zvijezdama

Pon, 12.2.2018.

Romantičnu večer za blagdan svetog Valentina provedite u muzejskom planetariju...

U srijedu, 14. veljače 2018. u 18 sati u planetariju Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu, Savska cesta 18, održat će se prigodno predavanje za građanstvo na temu Valentinovo pod zvijezdama, predavača Zvonimira Drvara.

Uz romantične zvuke violina saznajmo koje zvijezde i zviježđa možemo pronaći na nebu kroz valentinovsku noć. Pogled u nebeske visine otkriva nam Velikog i Malog Medvjeda, Kasiopeju, Cefeja, Andromedu, zimski šesterokut i još brojne druge zanimljivosti, a među njima i neke ljubavne priče. U kupoli će se pokazati izgled neba u razna doba noći sredinom veljače.

Glazbenu pratnju na violinama sačinjavat će trio u sastavu Marija Župančić Horvat, Sara Župančić i Lara Rimac.

valentinovo pod zvijezdama

Ulaznice po cijeni od 15 kn mogu se kupiti na blagajni Muzeja u radno vrijeme. Ulaznice je moguće rezervirati telefonom na broj 01/4844 050 dan prije predavanja od 9 do 17 sati (dok se ne rezervira predviđen broj za tu svrhu).

Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na dan predavanja najkasnije 15 minuta prije početka predavanja, a ako se ne podignu bit će prodane drugim zainteresiranima na licu mjesta. Dio ulaznica bit će moguće kupiti na dan predavanja i osobno na blagajni od 9 sati ujutro dok se ne proda predviđen broj ulaznica za tu svrhu.

Izvor i fotografije: Tehnički muzej Nikola Tesla, Zagreb

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće