Već dugo razmišljate što još možete učiniti za svoje dijete?
Foto: Ana-Marija Mazgar, Wustenrot / SPONZORIRANI ČLANAK

Već dugo razmišljate što još možete učiniti za svoje dijete?

Čet, 19.4.2018.

A znate li što je najvrjednije što možete pokloniti svojoj djeci? Poklonite im kulturu i naviku štednje!

Imamo pravi prijedlog za Vas. Stambena štednja je idealan poklon roditelja, kumova, baka ili djedova za najmlađe. Stoga smo razvili poseban oblik stambene štednje namijenjen djeci do 13 godina starosti.

Uz redovnu kamatu, naši najmlađi klijenti ostvaruju pravo i na kamatni bonus od 100% u drugoj godini štednje koji se pripisuje na kraju štednog razdoblja tj. po isteku 5 godina štednje. To zapravo znači da u drugoj kalendarskoj godini štednje, dobivate duplu kamatnu stopu na svoje štedne uloge. Ne zaboravite da je ovdje riječ o fiksnoj kamatnoj stopi! Uz to ostvarujete i državna poticajna sredstva!

vec dugo razmisljate

Ciklus štednje traje 5 godina. Nakon toga štednju možete produžiti na još 5 pa tako sve do djetetovog 18-tog rođendana.

Stambenom štednjom možete djeci priuštiti sve ono o čemu zajedno sanjate i što će njihovu budućnost učiniti ljepšom i sigurnijom; vozački ispit, kvalitetno obrazovanje, učenje stranih jezika, putovanja, opremu za igru i edukaciju i još puno toga!

Osim toga, dajući do znanja djetetu da ima štednju za koju povremeno 'sprema' novčiće u svoju kasicu a vi ju jedanput mjesečno uplaćujete na njegovu štednju, stvarate u njemu ono što rijetko tijekom djetinjstva usvojimo a to je ta navika štednje.

vec dugo razmisljate

Prenijet ću Vam i moje osobno iskustvo.

Prije 4 godine postala sam krsna kuma. Razgovarajući sa svojim prijateljima (roditeljima preslatkog malog plavog dječaka), shvatila sam da ne trebaju ništa – imaju kolica, odjeću, hrpu igračaka od starije braće. I onda mi je palo napamet. Idem ugovoriti štednju i umjesto trošenja novaca na većinom bespotrebne igračke, uplatit ću novce na njegovu štednju.

Od tada, svaki rođendan, Božić i ostale prigode, samo izvršim uplatu. On će kada će imati 18 godina moći sam podignuti te novce i potrošiti ih vrlo vjerojatno na ono što je obično san 'dječaka' u tim godinama, vozački ispit ili nešto slično.

Fotografije: Ana-Marija Mazgar, Wustenrot

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće