Zadar Outdoor Festival 2018
Foto: Martina Ljuština, Zadaroutdoor

Zadar Outdoor Festival 2018

Uto, 8.5.2018.

Zadar i ove godine postaje igraonica avanturizma, i to od 11. do 13. svibnja, kada se održava drugi po redu Zadar Outdoor Festival.

Službeno otvorenje Festivala najavljeno je u petak 11.05.2018 u 11:00 sati, a istog dana popodne, trčat će se Zadar Sunset Run, trka koja slavi poznati zadarski zalazak. I ove će godine, svi ljubitelji subotnje špice moći uživati u vještinama Highline majstora, koji hodaju po nebu iznad Foruma.

Zadar outdoor festival

Osim najavljenih natjecateljskih disciplina, svi sudionici i njihova pratnja, imat će priliku izučiti neke nove vještine na sportskim radionicama – parkour-a, joge i slackline-a, uživati u proizvodima lokalnih OPG-ova, družiti se i zabavljati tijekom večernjeg programa. Festivalska narukvica vrijedit će za popust u Jadroliniji te besplatan prijevoz Liburnijinim autobusima.

Najbrži natjecatelji će, osim nezaboravnog doživljaja i jedinstvenog iskustva, kućama ponijeti i vrijedne nagrade. Zadar Outdoor Festival slavi rekreaciju i turizam, prepoznali su to i brojni sponzori, čiji brendovi potiču i promiču isto. Tako se ovogodišnji Zadar Outdoor Festival promovira i kroz slogan „Pokreni se, sada možeš“, iza kojeg stoji Heineken 0.0, službeno pivo događaja. S 0.0% alkohola i samo 69 kalorija u bočici 0,33 l, idealno je piće za nadoknadu tekućine i energije za sve odrasle natjecatelje koji vole popiti pivo nakon sportskih aktivnosti.

Ovogodišnjim natjecateljima, pridružit će se i nekoliko stranih blogera i novinara, koji će kroz svoje doživljaje i iskustva na Zadar Outdoor Festivalu, predstaviti ljepote i aktivnosti koje nudi Zadar i cijela regija, a kao natjecatelj će nam se pridružiti jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša – Ivica Kostelić.

Još uvijek nije kasno za prijavu! Budi dio vikenda prepunog događanja, u dobrom društvu, u najljepšoj igraonici avanturizma, lijepom Zadru i razigranoj, Zadarskoj regiji.

Cijeli program Festivala, u nastavku.

Zadar outdoor festival

Zadar outdoor festival

Zadar outdoor festival

Zadar outdoor festival

Zadar outdoor festival

Zadar outdoor festival

Izvor i fotografije: Martina Ljuština, Zadaroutdoor

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće