8. Festival jagoda – slatki vikend na crikveničkoj rivijeri

Uto, 15.5.2018.

Voće koje je opjevano u glazbenim hitovima, spominjano u književnim djelima, personificirano kao jedan od omiljenih likova u animiranim filmovima, obožavano od strane široke populacije, zasigurno zaslužuje vlastiti festival. Naime, riječ je o 8. po redu Festivalu jagoda koji će se održati u Selcu 19. i 20. svibnja 2018. godine. Jedan dan je premalo za ovakav tip festivala te mu mi posvećujemo dva dana. Razloga je mnogo, a na vama je da ga posjetite i otkrijete ih.

Očekuju vas razne slastice i napitci od mnogima omiljenoga voća: sladoled i palačinke od jagoda, čokoladna torta s jagodama, cheescake s jagodama, „košarice“ s jagodama, kokteli i pjenušac od jagoda, sok od jagoda i sl. Navedena dva dana će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete – u šetnji rivom, na terasi kafića, u restoranima... Iako je program događanja smješten u Selcu, ponude mnogobrojnih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenice će biti u znaku ovog festivala.

Ipak, kako ne biste samo vi uživali u toj blagodati, sjetite se i svojih najmilijih te im poklonite suvenir u obliku slastice, ukusnoga pića, sirovih jagoda i sl. Izbor je na vama, a mogućnosti je mnogo. Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle.

U nastavku vam dostavljamo plakat s programom događanja u sklopu 8. po redu Festivala jagoda.

8 festival jagoda

8 festival jagoda

8 festival jagoda

Organizator 8. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten". Pokrovitelji su Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica.

Sudionici u programu su Dječji vrtić "Radost" - Područni vrtić Selce, OŠ Zvonka Cara - Područna škola Selce, Srednja škola Dr. Antuna Barca Crikvenica, KUD "Neven" Selce, KUD "Vatroslav Lisinski" Crikvenica, Caffe bar "Kiss" Selce, Udruga „Primorski pijat“, Udruga „Sport&Fun“, „Jadran“ d.d. Crikvenica, Kavana „Toš“

Veselimo se vašem dolasku na 8. Festival jagoda.
Pridite i veselite se s nami!

8 festival jagoda

8 festival jagoda

Izvor i fotografije: TZG Crikvenice

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće