Za prave frajere i frajerice – stigle su Lino tetovaže
Foto: Podravka d.d./ SPONZORIRANI ČLANAK

Za prave frajere i frajerice – stigle su Lino tetovaže

Čet, 7.6.2018.

Doručak je nesumnjivo najvažniji obrok u danu. Taj prvi obrok ima važnu zadaću – razbuditi nas i dati nam snagu i energiju s kojom krećemo u novi dan. Kako je scenarij preskakanja doručka odavno nedopustiv – prvi obrok jednostavno mora biti neodoljivo ukusan i zabavan. Zato su tu naše Lino žitarice – za doručak koji se ne propušta!

Doručak je postao „najfrajerskiji“ obrok

Osim što je najvažniji obrok u danu, doručak je službeno postao i „najfrajerskiji“ obrok u danu.

U omiljenim Lino žitaricama – Lino crunch duo, Lino njammy i Lino pillows – sada na poklon dolaze i najcool Lino tetovaže. I to čak pet različitih tetovaža, kojima možeš izraziti svoju osobnost, čeka te u baš svakoj kutiji. Zabava je tako zagarantirana jer je „Lino tetoviranje“ potpuno bezbolno, neškodljivo i svakako šareno i slatko.

za prave frajere i frajerice

Pravi frajeri kraj školske godine sigurno će htjeti obilježiti prigodnom Lino pa-pa tetovažom. Vječni romantici očekivano će poželjeti Lino tetovažu sa srcima, a ako ih dopadne koji duplić – ne sumnjamo da će ju pokloniti svojoj simpatiji.

Frajerice će Lino tetovaže garantirano staviti na rame ili leđa, da malo viri ispod kose ili majice, a ekipa koja nestrpljivo čeka odlazak na more jedva će dočekati da u svojim žitaricama dobije tetovažu Lino ronioca.

Sportski tipovi, osim što će svako jutro pojesti pun tanjur Lino žitarica s mlijekom, ponosno će pokazivati svoje mišiće koji su ovog ljeta obavezno ukrašeni tetovažom Lina na biciklu koji poziva na akciju.

Frajerice i frajeri koji znaju da u životu ne treba žuriti, smireno će otvarati svaku novu kutiju Lino žitarica, sve dok ne nađu za sebe idealnu Lino Zzzzz tetovažu.

I... to su jedine tetovaže zbog kojih se mame neće ljutiti, dapače, ako su mame prave frajerice, stavit će si i one jednu! ;)

Izvor i fotografija: Podravka d.d.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće