Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“

Uto, 17.7.2018.

Crikvenicu će uskoro preplaviti posebno ozračje i obilje zabave jer slijede dva dana „vladavine“ uličnih zabavljača – klaunova, pantomimičara, žonglera, svirača i pjevača, hodača na štulama i sl.

Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“ će se održati u centru Crikvenice 20. i 21. srpnja petu godinu zaredom.

Veselo otvorenje najveselije ovogodišnje manifestacije nas očekuje u petak, 20. srpnja, u 20 sati. Zabavljat ćemo se uz hodajući performans na štulama, cirkuski show „Kesten i papaja“, Cirkobalkana street cabaret, Klaun Barabba show, „El Cric“ show te Tontorino - žonglerski show. Subotnji program, 21. srpnja, započinje uz hodajući performans na štulama, a slijede Zvekanovski show, Clown – Barabba show, Tontorino – žonglerski show, vatreni performans „Las Calaveras“, a u 22 sata vas očekuje nastup glazbenog sastava „Greške“. Oba dana ovog veselog festivala vas očekuje Art sajam koji će trajati od 19 do 23:30 sati, a na njemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

CrikvaArt festival

„CrikvaArt“ voli iznenađenja i nepredvidljivost, stoga vas tijekom festivala na nekoliko lokacija očekuju pantomimičari, živi kipovi, face painting, klaun i klaunica, one-man-band... Na vama je da prošećete „gradom-pozornicom“ i pronađete ih sve! Rezervirajte sljedeći vikend za posjet Crikvenici, gradu u kojem nikada niste usamljeni i opustite se na festivalu s garancijom – garancijom smijeha.

U privitku možete pogledati letak s detaljnim programom „CrikvArta 2018“.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica

CrikvaArt festival

CrikvaArt festival

Izvor i fotografije: TZG Crikvenice

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće