Najcool izlet ovog ljeta - Park znanosti u Oroslavju
Foto: TZG Krapinsko-zagorske županije

Najcool izlet ovog ljeta - Park znanosti u Oroslavju

Pet, 27.7.2018.

Jeste li se ikad zapitali - da li je moguće razgovarati šaptom na udaljenosti od 30 metara, kako naučiti Pitagorin poučak u jednom pokretu, je li moguće odsvirati Odu radosti bez poznavanja nota, kakav je odraz u prugastom ogledalu? Ako jeste, odgovore sada možete saznati i u novootvorenom, prvom Parku znanosti u Hrvatskoj.

park znanosti

Park znanosti nalazi se u Oroslavju, a sadržaj čine edukativne eksponati, koje je potrebno pokretati, osluškivati, mjeriti ili dodirivati i tako spoznati kako i zašto određeni eksponat funkcionira. Osim vođenih tura tijekom dana, u kolovozu organiziraju se i noćne ture. Zato ne čekajte, priključite se istraživačima znanosti, uz prethodnu rezervaciju termina koji Vam najbolje odgovara!

Sve informacije o uvjetima posjete, ulaznicama, znanstvenim rođendanima te o ovom zanimljivom, poučnom i posve jedinstvenom sadržaju potražite na www.parkznanosti.com i na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

park znanosti

Izvor i fotografije: TZG Krapinsko-zagorske županije

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i sl. Također koristimo i Google Analytics, koji sam, kao i mnoge druge stranice - koriste kolačiće.
Za više informacija pogledajte dokumente iz EU direktive za e-Privacy.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće