Cvjetno – slatki dani u Crikvenici

Uto, 11.9.2018.

Kalendarski jesen još nije stigla, a pokoji pljusak nam samo razbije monotoniju. Na Rivijeri Crikvenici nikada nije dosadno, zabava ne prestaje ni u rujnu.

Od 13. do 16. rujna nam slijede šesti po redu „Cvjetno – slatki dani“.

Prekrasne boje cvijeća, primamljivi mirisi u zraku, fine slastice – najkraći je opis onoga što vas očekuje u Crikvenici.

Većina programa će se održavati na Trgu Stjepana Radića, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 8 do 19 sati, biti Sajam cvijeća. Na vama je samo da prošećete kroz šarenilo i uživate. U petak, 14. rujna, u Gradskoj vijećnici će se održati predavanje na temu „Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača“ od 18 do 19:30 sati. Svi ste dobrodošli!

cvjetno slatki dani

Najzanimljivije će biti u subotu, 15. rujna, kada vas već od 9 do 13 sati na glavnom trgu očekuje prodajna izložba kolača, sladoleda i ostalih slastica. U 9 sati započinje i radionica izrade autohtonih slastica, a glazbeni sastav „Baruffa“ će vas zabavljati od 9:30 sati.
Kako naši najmlađi ne bi bili zakinuti, od 10 sati će moći uživati u dječjoj predstavi, nakon koje će biti nagrađeni balonima.

cvjetno slatki dani

cvjetno slatki dani

Potom slijedi zabavni program uz ranije spomenuti glazbeni sastav. Sva četiri dana trajanja manifestacije pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak biti čokolada ili osvježavajuće voće. Ostale sastojke otkrijte sami.

Posjetite Crikvenicu i probudite svoja osjetila u cvjetno-slatkoj kombinaciji. Ima li ljepšega uvoda u nadolazeću jesen?

cvjetno slatki dani

cvjetno slatki dani

cvjetno slatki dani

Izvor i fotografije: TZG Crikvenice

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće