Crikvenica 4 Pets 2018

Sri, 19.9.2018.

Rivijera Crikvenica ne nudi zabavu samo za svoje goste i stanovnike, već i za njihove najbolje četveronožne prijatelje.

U Crikvenici će se od 21. do 23. rujna održati drugi po redu „Crikvenica 4 Pets“, manifestacija koja je u 2017. godini osvojila zasluženu nagradu „Simply The Best“ za najbolje tematsko događanje višednevnog trajanja.

Crikvenica4Pets

U petak, 21. rujna, u centru grada vas očekuje sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 16 do 19 sati. Od 17 sati će Malinois klub „Kvarner“ prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa.

Subota, 22. rujna, dan je rezerviran za Nacionalnu kinološku izložbu CAC Crikvenica u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza od 9 do 17 sati te sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 10 do 19 sati u centru grada.

U nedjelju, 23. rujna, od 9 sati će se na glavnom trgu održavati likovna radionica za djecu, zabavljat će ih klaunovi, a uživat će i u dječjoj predstavi „Doktor od životinjica“ te u dječjim plesnim i pjevačkim nastupima. Od 17 sati slijedi karneval kućnih ljubimaca, a od 10 do 19 sati održavat će se, kao i svaki dan manifestacije, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce. Na Gradskom plivalištu u Crikvenici od 15:30 sati počinje uređivanje i priprema ljubimaca za ranije spomenuti karneval, a s iste lokacije je start maškarane, tj. paškarane povorke ljubimaca i vlasnika.

Crikvenica4Pets

Prijave ljubimaca na najveseliji ovogodišnji paskenbal se vrše u Info centru Crikvenica, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 099 216 9313.

U privitku vam dostavljamo program manifestacije „Crikvenica 4 Pets“.

Osim mnogih drugih kvalitetnih razloga za posjet Crikvenici, ovo je jedan od boljih. Posjetite nas, a prije svega, povedite sa sobom svoje male i velike čupavce, bilo kao sudionike ili promatrače.

Do tada – jedan veliki „vau-mijau“ pozdrav!

Crikvenica4Pets

Crikvenica4Pets

Crikvenica4Pets

Izvor i fotografije: TZG Crikvenice

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće