Akademija za roditelje A+ - ciklus edukativnih predavanja i radionica za roditelje

Čet, 11.10.2018.

Akademija za roditelje A+ naziv je ciklusa edukativnih predavanja i radionica za roditelje u organizaciji Društva psihologa Varaždin. Prvi se puta ciklus održao ovog proljeća, a uskoro kreće nova sezona koja je tematski namijenjena roditeljima djece predškolske dobi.

Cilj svake radionice je osigurati mjesto i vrijeme za razmjenu informacija, znanja i vještina koje unaprjeđuju roditeljski odnos s djetetom i poboljšavaju obiteljsko ozračje.

akademija za roditelje
Foto: Depositphotos

Sudionici će kroz ciklus bolje upoznati sebe kao roditelje, čuti nešto više o roditeljstvu na dobrobit djeteta, socio-emocionalnom razvoju i potrebama djece te načinima njihovog zadovoljavanja, odgojno-učinkovitoj komunikaciji, pozitivnim načinima discipliniranja djeteta i još mnogo toga! Fokus radionica je na usvajanju i iskustvenoj primjeni novostečenih roditeljskih vještina, uz razmjenu dojmova i iskustva te međusobnom osnaživanju.

Radionice će se odvijati kroz šest subota u jutarnjim terminima, od listopada 2018. do veljače 2019. Predviđeno vrijeme trajanja radionica je 2 – 2,5 h. Cijena ciklusa iznosi 750kn.

Detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici
https://www.facebook.com/akademijazaroditelje.vz/

akademija za roditelje
Foto: "Azra+" - Akademija za roditelje A+

Prva radionica održat će se 20. listopada 2018. Prijave se primaju putem e-maila, zaključno sa 17. listopadom 2018. Broj mjesta je ograničen.

E-mail adresa za prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pozvamo vas na zajedničko traganje za najboljim odgovorima na odgojne potrebe Vaše djece. Dobro došli!

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće