Neka Božić bude svima!
Foto: FB Humanitarci

Neka Božić bude svima!

Uto, 13.11.2018.

70 obitelji - 130 djece!

U ovo predbožićno vrijeme voljeli bi za naše obitelji složiti lijepe božićne pakete hrane i darova za djecu. Uz osnovno (ulje, trajno mlijeko,šećer, tjestenina, riža, i sl.) želimo za njih sakupiti i orahe, grožđice, mak, rum, vanilin šećer, prašak za pecivo, suhi kvasac, čokoladu za kuhanje, čokoladu u prahu, slatko vrhnje, šećer i pudinge u prahu, kokos brašno, majonezu, margarin, krastavce, grašak, konzervirano voće i još mnogo toga, kako bi zaista osjetili duh blagdana i sami mogli za svoje najmilije pripremiti kolače i ostale delicije. Uglavnom, sve ono što i sami sebi kupujemo. I naravno, puno slatkiša.

Košaricu za prikupljanje namirnica ćemo i ove godine imati u Garden Mallu. Točno od kada, javimo čim sve dogovorimo, za Kraš smo poslali upit, no već su nas dva puta odbili pa se puno i ne nadamo.

I ove smo godine zamolili djecu da napišu pismo sa svojim željama Djedu Božićnjaku. Darovi i igračke ne moraju biti skupi, bitno nam je da su novi, da svako djete zna da je dobilo dar samo za njega. Ovo su posebni blagdani i voljeli bi im pokušati ispuniti želje. Puno im znači sam proces raspakiravanja igračaka. Slobodno ih zapakirajte u lijepi papir, ako želite možete i neku poruku napisati za one malo veće, jer manja ionako vjeruju da im darove donosi Djedica/Isusek. Samo vas molimo svakako uvijek označite za koje je dijete dar (ime i redni broj) te po mogućnosti vrijednost dara zbog knjiženja.

Neka Bozic bude svima
Foto: FB Humanitarci

Darovne kartice trgovačkih centara, pogotovo one City Centra One i Arena centra (gdje je veliki izbor dućana), NewYorkera, C&A, DM-a ili Mullera su nam se proteklih godina pokazale kao idealan dar za tinejđere (+15) obzirom da si na tim mjestima mogu kupiti šminku, kozmetiku, tenisice, garderobu ili nešto treće, nešto što će si sami izabrati po svom ukusu. Kao i uvijek prikupljamo i one klasične darovne kartice, kako bi si obitelj pred sam blagdan mogla kupiti svježeg mesa, voća i povrća, te svega što im još treba. (Konzum, Lidl, Kaufland i sl.)

Napominjemo da ćemo pokušati darovati oko 60 obitelji, puno je to djece; od onih najmanjih, preko tinejđera, pa do već onih koji su skoro i sami odrasli i da je "Neka Božić bude svima" nama najveća i najzahtjevnija akcija.

KAKO DONIRATI?

Sve detalje pronađite na stranicama FB Humanitaraca i na ovim linkovima:

https://www.facebook.com/events/1977138169014465/
http://www.fbhumanitarci-zagreb.hr/hr/zanimljivosti/neka-bozic-bude-svima/112

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće