Predstavljanje slikovnice "Rasplesane boje"
Foto: Jelena Sekovanić

Predstavljanje slikovnice "Rasplesane boje"

Uto, 2.4.2019.

Prekrasna rasplesana slikovnica autorice Jelene Sekovanić napokon je ugledala svjetlo dana.

Slikovnica govori o toleranciji, o prihvaćanju različitosti, o međusobnom poštivanju i o kvalitetama i manama koje kad se spoje predstavljaju neraskidivo savršenstvo ljubavi i zajedništva. To je priča o bojama koje svaka u svojoj ulozi dočaravaju ljudsku narav kroz različite karaktere. Svoje frustracije i nezadovoljstvo prožeto blagom ljutnjom na kraju pretvore u neopisivu ljubav ne samo prema drugačijima od sebe, već i prema samima sebi.

Ilustracijama je sve to dočarala mlada varaždinska umjetnica Margareta Geci, članica HDLUa, što je tekstu dalo posebnu čar.

rasplesane boje
Foto: Jelena Sekovanić

Iako je tematski slikovnica namijenjena vrtićkoj dobi te nižim razredima osnovne škole, vjerujem da se i mi odrasli možemo pronaći u ovim prekrasnim bojama nadahnuti simpatičnom rimom i barem na kratko rasplesati svoja srca i misli u nekim bezbrižnim, nježnim maštanjima.

Za sada, slikovnicu možete po vrlo povoljnoj cijeni kupiti od autorice. Potražite ju na Facebooku i Messengeru pod imenom i prezimenom kao što je na slikovnici ili ju možete kontaktirati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće