Radionica izrade pisanica i radionica proljetnica od krep papira
Foto: Muzej anđela, Varaždin

Radionica izrade pisanica i radionica proljetnica od krep papira

Čet, 4.4.2019.

Besplatna radionica "Izrade pisanica i radionica proljetnica od krep papira" održat će se u Muzeju anđela, Varaždin u subotu 13.04.2019. od 11:00 do 12:00 sati.

Muzej anđela u suradnji s Kulturno-umjetničkom udrugom „Magda i Luisa" organizira radionicu izrade pisanica i radionica izrade proljetnica od krep papira za djecu i odrasle.

Prijava na radionicu je obavezna. Predviđena je za djecu stariju od 5 godina. Roditelji mogu djecu ostaviti na radionici od 11:00 do 12:00 h.

radionica izrade pisanica

Kulturno-umjetnička udruga „Magda i Luisa“ uz promicanje lika i djela Luise grofice Erdödy aktivno promiče i tradicijske vještine izrade dekorativnih predmeta među kojima se posebno izdvaja oblikovanje papirom i izrada raznovrsnog cvijeća. Članice tijekom čitave godine održavaju brojne radionice. Cilj je proljetnih radionica naučiti izrađivati proljetnice od krep papira te ih koristiti kao dekoraciju doma u vrijeme uskrsnih blagdana dok se prave proljetnice predlaže ostaviti u njihovom prirodnom okruženju. Na radionicama će se izrađivati visibabe, šafrani, narcise, jaglaci, potočnice... Radionice Udruge podržava i Ministarstvo kulture RH.

Prijaviti se možete na Facebook stranici Muzeja anđela https://www.facebook.com/muzejandela/ ili na broj 098/175 1750.

Fotografije: Muzej anđela, Varaždin

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće