Crikvenica u cvijeću – Festival cvijeća 2019.

Sri, 17.4.2019.

Crikvenica će u razdoblju od 17. do 20. travnja biti domaćin, sada već možemo reći tradicionalnoga, 19. po redu Festivala cvijeća. Festival će biti otvoren od 9 do 19 sati na Trgu Stjepana Radića.

Navedena četiri dana bit će u znaku živih boja i opojnih mirisa, stoga nikako nemojte zaboraviti posjetiti Festival cvijeća, a posljednji dan festivala, 20. travnja, imat ćete priliku uživati i u uskršnjim delicijama na glavnom crikveničkom trgu. Osim što festival ima prodajni karakter, posjetitelji će moći od iskusnih stručnjaka saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju interijera i eksterijera, što je iznimno bitno iznajmljivačima za nadolazeću sezonu. Kao uvertira u nadolazeći festival, u Crikvenici je 9. travnja održano predavanje u Gradskoj vijećnici na temu „Uređenje okućnice privatnih iznajmljivača“.

Organizator 19. Festivala cvijeća je „Alpe – Adria – Expo“ d.o.o., suorganizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i „Eko Murvica“ d.o.o.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik sastavljen od proljetnih boja, zvukova i mirisa. Dobrodošli u Crikvenicu!

festival cvijeca crikvenica 2019

festival cvijeca crikvenica 2019

Izvor i fotografije: TZG Crikvenice

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće