Humanitarna akcija - "Neka Božić bude svima 2019"

Pon, 25.11.2019.

Naša najveća i najzahtjevnija akcija je skoro svakome od vas već poznata, a počinje kao i uvijek s prvim danom u mjesecu studenome. Već u prvih sat vremena, sva naša dječica su dobili svoje kumove i to nas izrazito veseli. Uz darivanje djece poklonima za ispod jelke, u ovo predbožićno vrijeme za naše obitelji slažemo i lijepe božićne pakete hrane i slatkiše za djecu. Uz osnovne namirnice želimo za njih pripremiti i orahe, lješnjake, grožđice, mak, rum, suhi kvasac, čokoladu za kuhanje, čokoladu u prahu, šlag u prahu, šećer i pudinge u prahu, kokos brašno, majonezu, margarin, krastavce, grašak, konzervirano voće, klincima koju Colu i još mnogo toga, kako bi zaista osjetili duh blagdana i sami mogli za svoje najmilije pripremiti kolače i ostale delicije. Sve one namirnice koje i sami sebi kupujemo. I naravno, puno slatkiša!

Košaricu za prikupljanje namirnica i ove godine imamo u Garden Mallu u Dubravi, tako da i tamo možete ubaciti pokoju namirnicu. Kao i uvijek uz hranu, prikupljamo i darovne kartice kao i novčane donacije kako bi si obitelj pred sam blagdan mogla kupiti svježeg mesa, voća i povrća, te svega što im još treba. (Konzum, Interspar, Lidl, Kaufland i sl.)

neka bozic bude svima

KAKO DONIRATI?

***Donacije ćemo za početak ZAPRIMATI svaki ponedjeljak i četvrtak u našem malom prostoru na Lašćini, Lašćinska cesta 114 od 17:00 - 19:00 sati. Garažica lijevo. Naravno, kao i uvijek, bit će i dodatnih dežurstava, i onih subotom ili nedjeljom, to ćemo sve u hodu objavljivati na našoj
FB stranici.
*** GARDEN MALL (Dubrava) bit će postavljena košarica za prikupljanje namirnica. Ako obavljate svoju kupovinu baš tamo,ne zaboravite kupiti i ubaciti koju namirnicu za obitelji obuhvaćene ovom akcijom ;) Od kada će košarica biti postavljena, javimo koji dan ranije, vjerojatno od sredine studenoga.
***TISAK VARIJANTA:
Također, kao i uvijek, manje donacije možete poslati s vašeg na naš kiosk Tiska:
"FBH Zagreb",
Rebar 2a, 10000 Zgb
šifra Tiska: 900690 ZG – KOZJAK (broj telefona molimo stavite svoj)
***ŽELITE LI SLATI POŠTOM?:
Caffe bar Gloss
IV. Poljanice 4,
10 040 Zagreb
s naznakom "za humanitarce"
***SABIRNA MJESTA
donacije možete ostaviti i na našim sabirnim mjestima:
- DUBRAVA / POLJANICE:
"Caffe bar Gloss" IV. Poljanice 4, donacije se mogu ostaviti bilo kad
- KNEŽIJA:
Igraonica "Čarobna Šuma", Braće Cvijića 15,
ponedjeljak / srijeda / petak od 09:00-12:00
subota i nedjelja 09:30 - 20:00 , ali mole svakako nazvati prije 0989128304, ima vikenda kada nemaju rođendane pa su zatvoreni.

- CENTAR GRADA:
"Cafe bar Krolo", Radićeva 7.
VAŽNO ZA OVO SABIRNO MJESTO: Samo i isključivo MALE donacije poput darovne kartice ili nekog malog dara.

- VELIKA GORICA:
* ako ste stanovnik Velike Gorice za predaju donacija se možete javiti Sanja Čikeš.
https://www.facebook.com/sanja.cikes

Molimo vas uvažite da ne možemo odlaziti po donacije i da su navedene mogućnosti jedine kako možete predati svoju donaciju. Još jednom, hvala vam na razumijevanju!

Za sve one koje preferiraju NET BANKING, imamo zaseban račun, otvoren samo za ovu akciju:

ERSTE BANKA, IBAN: HR 31 240 20061 5000 74982
(u kućicu ispred poziva na broj možete upisati 00, a kao poziv na broj 99)
Ako želite ostati anonimni, napomenite to u opis plaćanja.

Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj dobroj volji i veselju u darivanju, jer poučeni iskustvom prijašnjih godina, znamo da će odaziv biti velik, i stvarno se nadamo da neće opet biti puno toga u zadnji tren!

neka bozic bude svima

Fotografije: Tihana Kunštek

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće