Valentinovo uz ples!
Foto: Plesni studio Edita Cebalo

Valentinovo uz ples!

Pon, 10.2.2020.

Dan zaljubljenih slavimo i mi u studiju! Kako drugačije, nego besplatnim satovima plesa - jer ples je ljubav. A kako je sve bolje u paru, mi smo odlučili pokloniti besplatne satove plesa tijekom dva dana - četvrtka i petka. Tako da baš svi mogu uloviti neki sat plesa i, tko zna - kod nas možda obnoviti neku staru ljubav ili se zaljubiti kao nikada u životu.

- Osim što su satovi besplatni, željeli smo otvoriti vrata za sve dobne skupine - od malaca do odraslih, a i ponuditi što više plesnih tehnika. Tako se može plesati ritmika, jazz, balet i hip-hop. Nije potrebno nikakvo predznanje, treba se samo prijaviti i dođi nam na jedan sat. Ne očekujemo ništa od onih koji dođu - neka vide kako se pleše kod nas, neka i sami probaju i, tko zna, možda se za ovo Valentinovo zaista zaljube u ples - kaže Edita Cebalo, vlasnica studija.

Valentinovo uz ples

U četvrtak se tako može u 19 sati doći na hip-hop, a u 21 sat na klasični balet za odrasle. U petak se počinje već u 17 sati, kada je otvoren sat ritmike i plesa za predškolce, potom u 18 počinje jazz, koji se pleše čak četiri sata, a satovi su podijeljeni po dobi polaznika.

Za sve satove potrebno se prijaviti u studiju - može se telefonom (4826 551) , mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko Facebook eventa (https://www.facebook.com/events/488178945222353/)

- Mi dajemo besplatan sat plesa, a naš jedini uvjet je da na sebi imate nešto crveno. Vi birate što - može to biti majica, triko, šlape, gumica za kosu ili lak na noktima crvene boje. Nismo izbirljivi, samo nam donesite malo crvenila u dvoranu. Crveno je boja ljubavi, strasti, a ples traži sve to - ističe Edita Cebalo.

Valentinovo uz ples

Valentinovo uz ples
Izvor i fotografije: Plesni studio Edite Cebalo

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće