Ponuđači i oglašivači na portalu Dinamikom

Cijenjeni pokretači hrvatskog gospodarstva,

Naša inicijativa da ponudimo suvremenu komunikacijsku platformu u segmentu predškolskih i školskih ustanova, roditeljstva, odgoja i obrazovanja, izrasla je do razine kada u cijelu priču možemo uključiti i vas, proizvođače i ponuđače širokog spektra proizvoda i usluga. koji na ovom jedinstvenom portalu možete ostvariti preciznu i dugotrajnu komunikaciju s interesno povezanom grupom ljudi okupljenih oko predškolskih i školskih ustanova, odgoja, obrazovanja i zdravlja djece. Tisuće korisnika aplikacije Dinamikom e-oglasna ploča svakodnevno koriste ovaj portal kao ulaznu točku u aplikaciju.

U razvoju projekta Dinamikom, poštujući potrebe i mišljenja djelatnika i roditelja vezanih za odgoj i obrazovanje, kristalizirala je potreba relevantnog kataloga proizvoda i usluga koji će na jednom mjestu objediniti ponudu usmjerenu učinkovitom radu predškolskih i školskih ustanova te zadovoljstvu roditelja.

Ciljano i učinkovito oglašavanje

Na ovom portalu, koji je ulazna točka u komunikacijsku aplikaciju Dinamikom e-oglasna ploča, dobivate veliki potencijal vlastite prezentacije dječjim ustanovama, pojedincima i obiteljima koji svakodnevno posjećuju portal i koriste aplikaciju. Dinamikom teži biti referentno mjesto komunikacije vezane za predškolski odgoj, školsko obrazovanje i roditeljstvo pa će kroz vrijeme povećanjem broja korisnika i posjetitelja zasigurno osnaživati vlastitu on-line poziciju. Biti prisutan na Dinamikom portalu i katalogu za vas može značiti iskorak u ciljanoj i direktnijoj komunikaciji prema postojećim i potencijalnim kupcima i korisnicima vaših usluga.

Naša namjera je po pristupačnim uvjetima omogućiti svim pravnim i fizičkim osobama da kvalitetno odrađuju kontakte s ciljnim tržištem, a svim uključenim stranama da pokrenu promišljanje i na jednom mjestu dobiju izbor za rješavanje vlastitih potreba.

SKUPINE KORISNIKA APLIKACIJE I PORTALA DINAMIKOM

  • VLASNICI odgojno obrazovnih ustanova
  • RAVNATELJI I PROČELNICI odgojno obrazovnih ustanova
  • ODGAJATELJI u odgojno obrazovnim ustanovama
  • RODITELJI DJECE starosne dobi 0-15 godina
  • PROFESORI školske razredne nastave
  • STRUČNJACI I PROFESIONALCI s područja odgoja i obrazovanja
  • PONUĐAČI I OGLAŠIVAČI proizvoda i usluga
  • POSJETITELJI WEB PORTALA

Pecat besplatno oglasavanje

Aktivirajte svoju osobnu stranicu na Dinamikom portalu kao ponuđač proizvoda/usluga i postavite 3 proizvoda ili usluge. Akcija potpuno besplatnog oglašavanja odnosi se na paket za ponuđače proizvoda i usluga u opsegu: osobna stranica + 3 pozicije proizvoda ili usluge + sponzorirani članak. Akcija traje do 30.9.2017. godine.

Promotivnu ponudu oglašavanja proizvoda i usluga na portalu Dinamikom preuzmite ovdje.

Za službenu ponudu oglašavanja i predaju materijala kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i sl. Također koristimo i Google Analytics, koji sam, kao i mnoge druge stranice - koriste kolačiće.
Za više informacija pogledajte dokumente iz EU direktive za e-Privacy.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće